Kirjoittaja

Olen parikymppinen opiskelija, vaatemyyjä, valokuvamalli, tyttöystävä, esteetikko, liikunnanvihaaja, kulinaristi, viininlipittäjä, ikuinen heppatyttö, vetkuttelija, vastarannan kiiski ja huolestuttavaa vauhtia italialaistuva ulkosuomalainen. Raportoin elämästäni pohjois-Italiasta, tarkemmin Milanosta.

Näin blogien aikakaudella ja vuosia ulkomailla asuneena päätin aloittaa tämän blogin harjoittaakseni katoavaa kansanperinnettä eli kaunista suomen kieltä sekä motivoidakseni itseäni kirjoittamaan enemmän.

Samalla itsekkäästi toivon tietenkin, että jotakuta saattaisi kiinnostaa tai huvittaa koulutyttömäiset sepustukseni päivieni kulusta. Eli luvassa on siis todennäköisesti ainakin mielenmaisemia, kissajuttuja (juttuja kämppiksestäni, Himalajan temppelikissasta), Italiajuttuja (eli havaintoja maasta jossa mikään ei toimi, mutta jossa kaikki lopulta järjestyy), päivän asuja (kuinka yhdistää maastohousut leoparditurkkiin), safkoja (väitän olevani parempi ja intohimoisempi kokki kuin useimmat tuntemani italialaiset), opiskeluja (eli juttuja siitä kuinka ensin reputin tentin mutta läpäisin sen kuitenkin puhuttuani proffan ympäri) ja kreisejä sattumuksia (eli esimerkiksi, kuinka kuvani päätyi Italian Vogueen).

Blogin nimi, Today will never come again, on pieni muistutus itselleni siitä, että muistaisin nähdä kuinka jokainen päivä on tärkeä ja erityinen. En halua, että päivät lipuvat ohitse merkityksettöminä ja itseään toistavina, vaan haluan tehdä jokaisesta päivästä jollain tapaa muistettavan ja erilaisen, sillä today will never come again.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

signature_sm003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.