Proffan kanssa treffeille?

Olin jo aikeissa postata aivan toisesta aiheesta, mutta halusin sittenkin jakaa myös tänne blogiin erään hieman eriskummallisen vastaanottamani viestin:

my prof asked me outKyllä, hetken kelailun jälkeen muistan tyypin olleen todellakin sosioekonomian avustava proffa. Suoritin kyseisen kurssin tenttimällä ja tapasin tyypin ehkä kahdesti, enkä ole koskaan vaihtanut hänen kanssaan sanaakaan.

Kaikilla mittareilla lienee selvää, että tässä ollaan mielestäni ylitetty nyt kaikki sopivuuden ja korrektin käytöksen rajat. Olen kuitenkin vielä enemmän järkyttynyt italialaisten tovereideni suhtautumisesta asiaan – kaikki olivat hieman yllättyneitä, mutta kenenkään mielestä tässä ei ollut aihetta vakavampiin toimiin (yhteydenotto työnantajaan tms). Myös minun osuudestani asiaan kyseltiin heti ensimmäisenä. Joidenkin mielestä tässä olisi hyvä sauma saada muutama tentti läpi. Kaikki tietävät, ja tiedän itsekin omalta vuosikurssiltani ainakin kaksi muuta tapausta, jossa (nais-)opiskelija on käynyt ulkona proffan kanssa arvosanoja korottamassa (en kylläkään pistäisi päätäni pantiksi tarinoiden oikeellisuudesta).

Jos jäi epäselväksi, en vastannut viestiin ja blokkasin tyypin Facebookissa. Jaoin myös viestin Instassa toivoen (turhaan), että se herättäisi enemmän huomiota. Milanon yliopiston opiskelijaprofiili @studenti.unimi kylläkin tykkäsi kuvastani.

Olen aiemmin avautunut yliopisto-opiskelusta Italiassa tässä postauksessa.

Lue lisää:

2 kommenttia artikkeliin ”Proffan kanssa treffeille?

  1. Ei voi olla todellista! 😀 Milloin teit kyseisen tentin? Kauanko ”proffalta” kesti kerätä rohkeutta tällaiseen viestiin? 😛

    1. Jep… En ollut uskoa silmiäni kun avasin inboxin.. Proffa keräsi rohkeutta kyllä hyvän aikaa, tentti oli muistaakseni toukokuun lopussa! Mietinkin, että olisiko hän odottanut työsuhteen päättymistä tms ennen kuin uskalsi lähestyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.